GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/&Tradition

&Tradition

Det danske brand &Tradition skaber morgendagens designklassikere ved at omarbejde designikonerne. Her finder du et stort udvalg af det kendte brands møbler, lamper og boligtilbehør, som bidrager med skønhed, komfort og funktion til hjemmet.

9 resultater sorteret efter

&Traditions store sortiment af moderne designklassikere

Det populære brand &Tradition skaber interiør, møbler og lamper, hvor gammelt møder nyt, og tilsammen skaber det et tidløst design til det moderne hjem.

Fra at have givet vores hjem uhyre populære designikoner bliver de fremtidige klassikere nu skabt i samarbejde med førende designere på området. Håndværk kombineres med kreativitet, når &Tradition skaber deres tidløse indretning.

I sortimentet finder du deres ikoniske lamper og tidløse møbler, som tilsammen giver dit hjem komfort og skaber et smukt interiør, hvor der kan skabes nye minder.

Hvornår blev &Tradition grundlagt?

&Tradition blev grundlagt i Danmark i 2010 med møbler og belysning i et unikt design - skabt med inspiration fra 1930'erne og fremefter. Brandets produkter omfavner tradition og innovation fra internationalt anerkendte designere.

Hvad er designvisionen for &Tradition?

&Traditions vision er at skabe produkter med respekt for den ældre, danske håndværkstradition. Produkterne bliver skabt til at holde i mange år frem.

Med en respekt for Danmarks lange designhistorie ønsker &Tradition at designe lamper, møbler og Interiør, der forener det gamle med det nye, så der dannes et tidløst udtryk. I deres sortiment blandes håndværk og kreativitet for at skabe produkter med ét formål og én mening.

Fra designikoner til fremtidige klassikere

&Tradition har gennem flere årtier skabt populære designikoner, som aldrig går af mode, fra Verner Pantons normbrydende Flowerpot i slutningen af 1960'erne til borgmestersofaen, designet specielt til Søllerød Rådhus.

I den tidløse samling af interiør, møbler og lamper finder du både kendte designklassikere og nutidige værker.

&Traditions berømte lamper

&Tradition er mest kendt for sine lamper, og i deres kollektion finder du både historiske værker og nye klassikere.

Blandt gulvlamperne, bordlamper, væglamper og loftslamperne finder du en tankevækkende belysning i et tidløst design. Med &Traditions lamper bliver hjemmet lyst op, og der kan skabes nye minder i skæret fra en lampe i et ikonisk design.  

Flowerpot – en banebrydende lampe

Den store visionær i dansk design, Verner Panton, har designet den normbrydende og tidløse lampe, FlowerPot, som er blevet en del af &Traditions mest ikoniske designs.

Flowerpot-lampen var symbolsk for Flowerpot Power-fredsbevægelsen, da den blev lanceret tilbage i 1960'erne. Farverne, materialerne og de geometriske former er karakteristiske for Pantons eksperimenterende design.

Flowerpot udtrykker Verner Pantons designsprog og skaber en hyggelig og tidløs atmosfære i hjemmet. Denne lampe fra &Tradition er en evig klassiker i legende farver og former.

&Traditions møbler – for funktion, skønhed og komfort

Blandt &Traditions brede udvalg af møbler finder du blandt andet komfortable siddemøbler som stole, sofaer og lænestole. Sammen med &Traditions spiseborde, sofaborde og sideborde kan der skabes komfortable siddepladser, som i lyset af en lampe i et ikonisk design og i kombination med &Traditions klare designsprog danner et rum, hvor du har tid til at skabe nye minder med venner og familie.

I sortimentet finder du både de klassiske designikoner og møbler i det nye, moderne designsprog. Møblerne er skabt til at udfylde både funktionalitet og komfort, men også til at være et smukt element i hjemmet, der bidrager med en tidløs atmosfære.

Design formet af tradition, innovation og de gamle mestre fra &Tradition

I &Traditions design skabes der tidløse mønstre, formet af tradition og innovation. &Tradition lægger vægt på at hædre de gamle mestre inden for området og byder velkommen til de nye, som skaber morgendagens klassikere.

  • Arne Jacobsen, en af dansk modernismes mestre, som miksede rene linjer med klassisk håndværk. Han designede blandt andet lampen Bellevue og borgmestersofaen.

Hvilke materialer anvender &Tradition til deres lamper, møbler og interiør?

&Traditions berømte lamper, møbler og interiør er fremstillet af en række materialer, lige fra elegant marmor til tekstiler af en høj kvalitet. Glasset i deres produkter er som regel mundblæst, hvilket giver hvert glasprodukt et markant udtryk med små luftbobler samt en variation i form og fyldighed.

Sådan vedligeholder du dit interiør fra &Tradition på den bedste måde

Produkter fremstillet af olieret eg anbefales at blive olieret en gang om året, så de kan bevare deres silkebløde overflade.

Produkter fremstillet af sten er holdbare, men bør beskyttes mod spild og ridser. Til den daglige pleje kan der anvendes et middel, der er specielt beregnet til pleje af materialer fremstillet af marmor og travertin.

Glas kan vedligeholdes ved polering med en blød, tør klud.

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB