GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Satake

Satake er en japansk knivproducent, som tilbyder knive i en lang række forskellige modeller. Ens for alle typer er, at de er lavet af hårdt stål, som tåler at blive skærpet og opvarmet. Vælg mellem kendte kollektioner som Houcho, Professional og Kuro, der både henvender sig til den professionelle kok og amatørkokken.
110 resultater sorteret efter
1
...
4
Side 1 af 4

Satake – Højkvalitetsknive og køkkenprodukter fra Japan   

Satake er et japansk brand, der er kendt for sine knive i højkvalitet med utrolig skarphed. Mange af verdens fineste knive kommer fra Japan, hvor smedning af samuraisværd er en stor del af kulturen. I Satakes sortiment finder du alt fra højkvalitetsknive, gryder og pander, og praktisk køkkenaccessories som knivblokke og magnetiske knivlister

Hvilke Satake-kollektioner er de mest populære?   

Satake præsenterer et udvalg af kvalitetsknive og køkkentilbehør i en række stilfulde designs. Vi har sammensat et udvalg af nogle af Satakes mest populære kollektioner til dig. 

Top 3 mest populære kollektioner fra Satake   

  1. Satake Nabe   
  2. Houcho 
  3. Satake   

Satake-knive til ethvert formål   

Satake tilbyder et stort udvalg af knive til forskellige formål, der gør arbejdet i køkkenet lettere og madlavningen sjovere. I deres sortiment finder du alt fra skrælleknive, kokkeknive og grøntsagsknive til daglig brug, til specialiserede knive som kødøkser og lakseknive

Satake-knive fås både individuelt og i praktiske knivsæt

Slibesten fra Satake   

Inkluderet i Satakes sortiment er et udvalg af slibesten, som giver dig mulighed for at passe godt på dine Satake-knive og forlænge deres levetid i mange år fremover. Deres slibesten er gradueret i forskellige kornstørrelser, som er farvekodede for at tydeliggøre kornstørrelsen på hver sten.

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB