GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Grønstsagsknive

En grøntsagskniv af høj kvalitet gør madlavningen i køkkenet meget lettere. Vælg mellem modeller fra kendte mærker som Global og Fiskars.
49 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Grøntsagsknive i praktiske designs 

Uanset om du skærer store grøntsager som græskar eller squash, eller skærer igennem mindre delikate fødevarer som tomater, vil du her kunne finde et håndplukket udvalg af store og små grøntsagsknive til at dække alle dine behov for forberedelse af grøntsager i køkkenet. 

Hvilke mærker er mest populære for grøntsagsknive? 

Hos os på Nordic Nest vil du kunne vælge fra et stort udvalg af de bedste grøntsagsknivedesigns fra velkendte mærker. 

Top 3 mærker for grøntsagsknive 

Grøntsagsknive til nem skæring 

Vores sortiment inkluderer et udvalg af kokkegrøntsagsknive med funktionelle designs, der er lette og behagelige at bruge. 

Det finske mærke Fiskars er velkendt for deres praktiske designs og har et udvalg af grøntsagsknive med et sikkert og ergonomisk greb, så du kan skære grøntsager med tillid og lethed. 

Nakiri-knive – ideelle til større grøntsager 

Nakiri-kniven er en japansk grøntsagskniv, som har en bred rektangulær form med en firkantet ende. Bladet har en flad kant, som er perfekt til at hakke lige igennem grøntsager i en enkelt bevægelse, snarere end at gynge frem og tilbage. 

Den er specielt designet til at hakke større grøntsager som sødkartofler, butternutsquash eller aubergine og er også velegnet til at snitte grøntsager som kål og salat. 

Her vil du finde et udvalg af de bedste Nakiri-grøntsagsknive fra mærker som Serax og Miyabi

Tomatknive – den perfekte kniv til tomater 

En tomatkniv er en specialiseret grøntsagskniv med et takket blad, hvilket gør det let og behageligt at skære igennem tomater og andre mindre frugter og grøntsager med et hårdt ydre skind og blød inderside. 

Sådan rengør du dine grøntsagsknive 

Det er vigtigt at tjekke leverandørens rengøringsinstruktioner, før du vasker din grøntsagskniv, for at sikre, at du rengør den på den korrekte måde. 

Nogle grøntsagsknive, såsom dem med træhåndtag, kan ikke placeres i opvaskemaskinen og skal vaskes i hånden. 

Det anbefales at skylle din grøntsagskniv af direkte efter brug for at undgå, at maden tørrer og hæfter sig til bladet. Dette vil gøre det lettere at vaske senere. 

Opbevaring af dine grøntsagsknive 

For at holde dine grøntsagsknive i god stand er det bedst at opbevare dem i en professionel knivblok eller på en magnetisk knivliste. Det anbefales ikke at opbevare dem løst i din køkkenskuffe, da dette kan beskadige bladet på din grøntsagskniv. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB